A Simple Key For crema antirid Unveiled

Wiki Article

Refac tesuturile pielii, regenereaza celulele si are efect benefic asupra barierei naturale de protectie. Astfel, pielea se mentine tanara si ferma pentru mult timp.

Începeți cu zona pleoapelor căzute și continuați în sus. Tapotați delicat crema rămasă, cu ajutorul buricelor degetelor. Puteți folosi tratamentul pentru ochi Estée Lauder și pentru liniile din jurul gurii și de pe frunte.

Seara aplic crema, iar dimineata serul. A trecut cam o luna si jumatate de cand am inceput sa le folosesc impreuna si imi merge excelent. Asa cum se vede in poza, tenul este mult mai uniform si ridurile s-au redus considerabil. Recomand!

Iata un unguent treatment actioneaza asupra tenului in trei directii diferite, datorita retinolului si a coenzimei Q10. In urma utilizarii, pielea va fi protejata impotriva radicalilor liberi, intens hidratata si ridurile vor fi vizibil estompate.

Cel mai mic preț la treatment a fost oferit produsul în ultimele thirty de zile înainte de promoție/lichidare de stoc. Mai multe informații 

Cremele antirid ajuta la combaterea radicalilor liberi, hidrateaza si ofera elasticitate pielii, asigura un efect de regenerare, lupta impotriva ridurilor sau neutralizeaza factorii ce semnalizeaza semnele imbatranirii. De acum, avand aliate produsele Bottega Verde, timpul devine mai rabdator cu tineretea si frumusetea chipului tau, datorita ingredientelor Lively precum acid hialuronic, ceramide, retinol and many others.

Crema lasa verifica aici pielea incredibil de elastica, luminoasa si catifelata si este in mod Specific salvatoare in sezonul rece, cand tenul are nevoie de ceramide. Daca vrei sa testezi produsul, iti poti achizitiona varianta mini, de 15 ml.

Vă rugăm să aşteptaţi, se încarcă datele Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea website-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Conditiile de utilizare: este un criteriu treatment consist of mai multe aspecte, cum ar fi: substante interzise, modul si zona de aplicare.

Vichy Liftactiv Supreme este o crema de noapte pentru fermitate si contur cu result de lifting. Este o crema de fata potrivita pentru toate tipurile de 10, de la standard pana la tenul uscat. Are result de luminozitate si prospetime.

Aceasta crema hidratanta s-a dovedit a fi eficienta in combaterea si tratarea ridurilor profunde, superficial cat si a liniilor good. Crema este un “will have to-have” pentru persoanele treatment sunt intr-o continua lupta cu imbatranirea si semnele pe care aceasta le provoaca. Ingredientele continute de Vichy Liftactiv, fiind in cea mai mare parte naturale, sunt prietenoase cu tenul si ajuta effective la combaterea semnelor imbatranirii.

Acest produs este un “should-have” pentru a preveni aparitia ridurilor si imbatranirea tenului, fiind indragit si utilizat de milioane de femei din intreaga lume.

Denumit ingredientul anti-îmbătrânire numărul 1 de către dermatologi, acest derivat de vitamine s-a impus de mult timp ca un „fileăcător de minuni” dovedit cu rezultate pentru o piele mai fină și cu element mai bun.

Este o cremă fină, semigrasă cu conținut ridicat de extract de caviar, ulei de avocado și de nucă de Macadamia pentru protecția zilnică a tenului:

Report this wiki page